Srednja muzička škola Sarajevo 100 godina postojanja i kontinuiranog rada Dobro nam došli

Video koji je nastao kao izazov Covidu-19 od strane članova hora Škole

Nejra Bajramović

Bilo mi je zadovoljstvo pohađati Srednju muzičku školu Sarajevo. Njeguje se umjetnost , sloboda izražavanja i mašte. Veliko hvala našim profesorima koji su prije svega divni pedagozi, bez kojih naše znanje ne bi bilo na ovako velikom nivou.

Nejra Bajramović / Muzičar općeg smjera
Lamija Džemidžić

Smatram da sam tokom četverogodišnjeg školovanja u Srednjoj muzičkoj školi Sarajevo stekla odličan temelj za dalje visokoškolsko obrazovanje, a sve zahvaljujući izvrsnim profesorima i njihovom neumornom trudu i zalaganju. Bilo mi je zadovoljstvo biti dio divne muzičke porodice.

Lamija Džemidžić / Muzičar općeg smjera
Eldin Zoronjić

Veliko mi je zadovoljstvo pohađati ovu školu. Drugačija je od ostalih i posebna. Veliku ulogu imaju profesori koji nas ne uče samo sferama muzike, već i mnogim stvarima koje nas čekaju u životu. Toplo preporučujem!

Eldin Zoronjić / Muzičar općeg smjera
Ella Piknjač

Bila mi je čast pohađati Srednju muzičku školu Sarajevo. Zahvaljujući profesorima, proširila sam svoje vidike i znanje o muzici na najbolji mogući način. Moja strast prema muzici, motivacija kao i volja je tokom školovanja postala sve veća i veća.

Ella Piknjač / Muzičar općeg smjera
Kanita Kahrimanović

U Srednjoj muzičkoj školi je uvijek vedra atmosfera. Društvo u školi je super. Profesori su uvijek nasmijani i spremni za rad, te su nas naučili mnogo toga. Na ulazu u školu, školsko osoblje nas uvijek toplo i srdačno pozdravi.

Kanita Kahrimanović / Muzičar flautist
Lamija Kabaš

Moje iskustvo sa školom je uvijek bilo pozitivno. Sviđa mi se individualni pristup profesora instrumenta prema učenicima, kao i način na koji profesori drže časove u većim grupama. Sretna sam što sam upisala ovu školu i preporučujem je drugima.

Lamija Kabaš / Muzičar violinist
Sara Lazar

Veoma sam sretna što sam bila učenik ove škole. Stekla sam mnogo novog znanja i iskustva koje će mi služiti u budućnosti, zahvaljujući profesorima. I jako je lijepo kada smo u školi gdje svi volimo isto a to je muzika.

Sara Lazar / Muzičar klavirist
Emi Trnka

Online nastava mi je bila jako zanimljiva kao novi oblik nastave I  učenja.Raspored je bio dobro organizovan tako da mogla sve da stignem te da se maksimalno posvetim zadatku. Profesori su se po meni odlično prilagodili ovom tipu nastave. Slali su nam zanimljive i korisne materijale.

Emi Trnka / Muzičar klavirist
Ana Maksimović

Meni se ova škola mnogo dopada. Smatram da je naša škola veoma zahtjevna, ali da se sav taj trud isplati. I učenici i profesori su mnogo ljubazni i dobri jedni prema drugima.

Ana Maksimović / Muzičar općeg smjera
Amar Beširević

Ova škola je ispunila sva moja očekivanja koja sam imao kada sam birao srednju školu. Osim što ova škola stvara ljubav prema muzici ona ima profesore koji žele da vam prenesu znanje i motivaciju za dalji nastavak školovanja.

Amar Beširević / Muzičar violinist
Allana Piknjač

Srednja muzička škola u Sarajevu je škola koja učenicima pruža slobodu izražavanja i širok spektar mogućnosti muziciranja. Profesori su uvijek raspoloženi za razgovor i za davanje savjeta kako bi učenici postigli što bolji i veći uspjeh.

Allana Piknjač / Muzičar violinist

NAPOMENA: Dragi posjetioci, oficijelna internet stranica Srednje muzičke škole je trenutno u izradi tako da vas molimo za razumijevanje. U što kraćem roku ćemo pokušati da Vam omogućimo dostupe podatke koji bi Vam bili korisni da nas što bolje upoznate. Za to vrijeme budite slobodni da nas kontaktirate putem e-maila: info@muzickasa.edu.ba, telefona: 033 441 958 ili da nas posjetite lično na adresi: Josipa Štadlera 1/1, 71 000 Sarajevo.
Srdačan pozdrav!