Rezultati prijemnog ispita

Rezultate prijemnog ispita za prvi upisni rok u šk. 2023/24. možete pogledati na LINKU.

Nakon što kandidat položi prijemni ispit, ostvareni bodovi će biti javno objavljeni na oglasnoj ploči Škole i web stranici www.muzickasa.edu.ba

Da bi EMIS administrator Srednje muzičke škole upisao bodove prijemnog ispita, svaki kandidat je OBAVEZAN dostavitI na e-mail: upis@muzickasa.edu.ba dostaviti slijedeće podatke:

oID broj (može se pronaći na bilo kojoj svjedodžbi ili dokumentu koji je izdala osnovna škola, kao i u sistemu za online upis u srednje škole

ŠIFRA MATURE koju je učenik dobio prilikom polaganja eksterne mature
VAŽNO: Oba broja dostaviti u što kraćem roku, tj. čim kandidat dođe do podatka

NAPOMENA: Kada Ministarstvo za odgoj i obrazovanje KS otvori ONLINE UPIS administrator Srednje muzičke škole može upisati bodove samo ako je učenik dostavio oID i Šifru mature, te nakon što je u online sistemu odabrao Srednju muzičku školu kao jedan od izbora. Administrator će u roku od 24 sata od prijave upisati bodove. Sve dok se bodovi ne upišu u sistemu će biti upozorenje da nemate „dodatne bodove“ (bodovi prijemnog ispita)

PREPORUKA: Svi kandidati na solističkim odsjecima, a na kojim je prijavljeno više kandidata od broja koji se prima, mogu pored solističkog smjera odabrati muzičar općeg smjera kao drugi ili treći izbor.

KANDIDATI KOJI NISU PRISTUPILI PRIJEMNOM ISPITU, 10 JUNA 2023. MOGU PRISTUPITI POLAGANJU PRIJEMNOG ISPITA 16. JUNA 2023. SA POČETKOM U 10 SATI ZA SVE ODSJEKE U PRVOM UPISNOM ROKU.